Політика конфіденційності


Ваша конфіденційність має важливе значення для WEB-STUDIO Entropia (далі за текстом – "Ми"). Захист Вашої конфіденційності під час обробки Ваших персональних даних є важливим питанням, якому при приділяємо особливу увагу в ході здійснення наших бізнес-процесів.

Ця Політика конфіденційності визначає ті дані, які ми збираємо про Вас на веб-сайті або додатку (далі за текстом – "Сайт"), з якого Вам надається доступ до цієї політики, те, як ми використовуємо і розкриваємо такі дані; як ми їх захищаємо; а також те, що Ви можете вибирати у зв’язку з цим. Ми закликаємо Вас ознайомитися з нашою Політикою конфіденційності і перейти за доступними посиланнями, якщо Ви бажаєте отримати додаткову інформацію про окремі питання.

ЗБИРАННЯ ІНФОРМАЦІЇ
"Персональні дані" – це дані, що ідентифікують Вас як фізичну особу або стосуються особи, яка може бути ідентифікована. Ми збираємо Персональний дані різними шляхами, в тому числі шляхом здійснення реєстрацій, проведення опитувань, з використанням додатків та контактних форм, у зв'язку з Вашими запитами, а також автоматично, коли Ви відвідуєте наш Сайт.

Ми можемо запросити надання основних Персональних даних, якщо Ви використовуєте Сайт. Персональні дані, які ми можемо запитати, можуть включати в себе ім’я, бажану мову, контактні дані (наприклад, поштову адресу, телефонні номери, адресу електронної пошти), інтереси, інформацію про спеціальність та належність до медичних працівників.

Ми можемо об'єднувати Персональні дані, які Ви подаєте, з іншою інформацією, яку ми отримали від Вас, як в режимі онлайн, так і іншим чином (офлайн). Ми можемо також об'єднати їх з інформацією, яку ми отримуємо про Вас з наступних інших джерел, таких, як публічно доступні бази даних, платформи соціальних мереж та інші треті особи.

Вам буде повідомлено про те, які Персональні дані потрібно надати і які Персональні дані не є обов'язковими. Ви можете відхилити будь-яке прохання про надання Персональних даних.

Проте, якщо Ви вирішуєте не надавати дані, які є необхідними для надання нами запитуваних послуг, ми можемо бути позбавлені можливості надавати Вам такі послуги.

Якщо ви подаєте нам будь-які Персональні дані, що стосуються іншої особи, Ви гарантуєте, що Ви маєте повноваження на їх надання і дозволяєте нам використовувати таку інформацію відповідно до цієї Політики конфіденційності.

ВРАЗЛИВІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ
Якщо ми спеціально не запитуємо або не пропонуємо, ми просимо, аби Ви не направляли нам і не розголошували нам будь-які вразливі Персональні дані, визначення яких надається чинним законодавством (наприклад, номери соціального забезпечення, номери кредитних карток, номер паспорту, інформацію, що стосується расового або етнічного походження, політичних переконань, віросповідання або філософських переконань, стану здоров'я, статевого життя або сексуальної орієнтації, інформацію про попередні судимості або членство в професійній спілці, або біометричні чи генетичні дані з метою спеціальної ідентифікації особи), на Сайті або через Сайт або будь-яким іншим чином.

ВИКОРИСТАННЯ НЕПОВНОЛІТНІМИ
Сайт не призначений для осіб, які не досягли 18-річного віку, і ми звертаємося до таких осіб, аби вони не надавали Персональні дані через Сайт. Якщо Вашою дитиною вже були надані Персональні дані і Ви бажаєте звернутися з проханням про видалення таких Персональних даних, будь ласка, зв'яжіться з нами, як пояснено нижче в розділі "Контактна інформація".

ПАСИВНЕ ЗБИРАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ
Пасивне збирання інформації (а саме, збирання інформації, коли відвідувач спеціально не надає її), як правило, відбувається, коли відвідувач переглядає Сайт.

Зазвичай сайтами використовуються файли cookie, які дозволяють нам зберігати значні обсяги даних на Вашому комп'ютері про Ваше відвідування нашого Сайту. Файли cookie допомагають нам дізнатися, які розділи Сайту є корисними і які розділи потребують удосконалення.

«Файл cookie» – це одиниця інформації, яку Сайт надсилає на Ваш Браузер і який допомагає сайту запам'ятати інформацію про Вас і про Ваші вподобання.

Файли cookie «однієї сесії» є тимчасовими одиницями інформації, які використовуються для покращення навігації, блокування надання відвідувачам невідповідної інформації (сайт «запам'ятовує» попередні дані про вік або країну походження, які виходили за межі встановлених параметрів, і блокує наступні зміни), і збирання сукупної статистичної інформації на сайті. Вони видаляються одразу після того, як Ви виходите з браузера або виключаєте свій комп'ютер в іншому випадку.

«Постійні» файли cookie є більш постійними бітами інформації, які розміщуються на жорсткому диску Вашого комп'ютера і залишаються там, допоки Ви не видалите їх. Постійні файли cookie зберігають інформацію на Вашому комп'ютері для певних цілей, а саме, отримання певної інформації, яка була раніше надана Вами (наприклад, паролі), допомагаючи визначити, які розділи Сайту визнаються відвідувачами найбільш цінними, і налаштувати Сайт в індивідуальному порядку на основі Ваших вподобань на постійній основі. Постійні файли cookie, що розміщуються цим сайтом на Вашому комп'ютері, можуть містити інформацію, що дозволяє встановити особу, але тільки якщо Ви вже зареєстровані або будь-яким іншим чином надали згоду на збереження інформації, що дозволяє встановити особу, яка була надана Вами на сайті. В іншому випадку, лише на сервері нашого сайту відомо, що не ідентифікований відвідувач з Вашим файлом cookie, повернувся на сайт.

Ви можете знайти інформацію про файли cookie, які ми використовуємо, і змінити Ваші налаштування щодо файлів cookie на нашій Панелі налаштування згоди на використання файлів cookie . Ви можете на свій вибір заблокувати використання файлів cookie у Вашому браузері. Якщо ви дійсно не бажаєте приймати файли cookie, Ваш браузер може бути налаштований таким чином, що Ви автоматично забороняєте збереження файлів cookie або кожного разу повідомлятиметься, коли сайт направлятиме запит на збереження файлів cookie. Раніше збережені файли cookie також можуть бути видалені через браузер. Див. довідкові сторінки в браузері для отримання додаткової інформації. Будь ласка, ознайомтесь з інформацією на "Цьому ресурсі" для отримання інформації про браузери, які зазвичай використовуються. Проте, якщо Ви обираєте не приймати файли cookie, в ньому можуть обмежені функції, що доступні для Вас на наших сайтах.

Ми і наші провайдери можуть також автоматично збирати і використовувати інформацію наступним чином:

Через Ваш браузер: Більшість браузерів збирають певну інформацію, а саме, адресу управління доступом до середовища передачі (MAC), тип комп'ютера (Windows або Mac), розширення екрану, назву та версію операційної системи, і вид та версію інтернет-браузера. Ми можемо збирати подібну інформацію, наприклад, про вид вашого пристрою та ідентифікатор, якщо Ви отримаєте доступ до Сайту з мобільного пристрою. Ми використовуємо цю інформацію, щоб переконатися в тому, що Сайт функціонує належним чином.

IP-адреса: Ваша IP-адреса ідентифікується і автоматично реєструється в наших файлах реєстрації на нашому сервері кожного разу, коли користувач відвідує Сайт, включно з часом відвідування і сторінками, які були відвідані. Ми використовуємо частково замасковані IP-адреси для такий цілей, як обчислення рівнів використання Сайту, діагностика проблем сервера і адміністрування сайту. Ми також можемо визначати Ваше приблизне місце розташування з Вашої частково замаскованої IP-адреси (2-байтна анонімізація).

Інформація з пристрою: Ми можемо збирати інформацію з пристрою (тип пристрою, операційна система, розширення екрану, мова, країна Вашого місцезнаходження та вид інтернет-браузера), який Ви використовували під час вашого візиту.

Перелік файлів cookies, які використовуються на даному веб-сайті
Аби побачити перелік файлів cookies, які використовуються на даному веб-сайті, відкрийте сторінку Декларація Cookies.

ЯК МИ ВИКОРИСТОВУЄМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ
Коли вимагається відповідно до чинного законодавства, ми отримуватимемо Вашу згоду на використання Ваших персональних даних в точці збирання інформації. Ми також можемо використовувати інформацію, яка була отримана від Вас або яка стосується Вас, коли це необхідно для виконання договору, дотримання юридичних зобов'язань або забезпечення наших законних ділових інтересів [Стаття 11 Закону України «Про захист персональних даних»] - дозвіл на обробку Персональних даних, наданий нам відповідно до закону виключно для здійснення наших повноважень; укладення та виконання правочину, стороною якого є Ви або який укладено на Вашу користь чи для здійснення заходів, що передують укладенню правочину на Вашу вимогу; захист Ваших життєво важливих інтересів; необхідність виконання нами обов’язку, який передбачений законом; необхідність захисту наших законних інтересів або третьої особи, якій передаються Персональні дані, крім випадків, коли потреби захисту Ваших основоположних прав і свобод даних у зв’язку з обробкою Ваших даних переважають такі інтереси]. Ми також можемо покладатися на інші правові підстави. Ми використовуємо і розкриваємо Персональні дані, які Ви надаєте нам, як визначено в пункті збирання, для:

Забезпечення функціональних можливостей Сайту, а саме:

Надання Вам клієнтських послуг.
Реагування на Ваші запити, виконання Ваших запитів і завершення Ваших трансакцій.
Відправлення Вам адміністративної інформації, а саме, про зміни наших умов і політик, а також маркетингових повідомлень, які на наше переконання можуть вас зацікавити.
Забезпечення функціональних можливостей для поширення інформації через соціальні мережі.
Забезпечення можливості відправлення Вами повідомлення іншій особі, наприклад, колезі, піклувальнику або другу, чи пацієнту.
Надання персоналізованих послуг, а саме:

Краще розуміння Вас і персоналізацію нашої взаємодії з Вами.
Аналізу і передбачення вподобань наших користувачів для визначення загальної тенденції для підготовки звітів про те, яким чином використовуються наші Сайти.
Аналізу та передбачення Ваших уподобань з метою покращення нашої взаємодії з Вами, тобто, для надання Вам контенту, продуктів і пропозицій (через наш Сайт, електронну пошту або цифрові інструменти), які ми вважаємо такими, що відповідатимуть вашим професійним інтересам.
Залучення Вас в якості медичного працівника, а саме:

Перевірку наявності у Вас права на отримання доступу до певних продуктів, послуг та даних, які можуть бути надаватися лише певним уповноваженим медичним працівникам.
Взаємодію з Вами з урахуванням Вашої професійної кваліфікації і думки з використанням цифрових або інших засобів.
Залучення Вас до участі у програмах/колегіях медичних фахівців.
Залучення Вас в рамках опитувань, що стосуються нашої продукції або послуг, чи продукції або послуг, що надаються афілійованими особами або бізнес-партнерами Фрезеніус Медикал Кер.
Співпрацю з Вами в ході проведення медичних заходів, публікацій або консультаційних нарад.
Необхідність отримання Вашої думки щодо продуктів і послуг, що надаються нами або афілійованими особами або бізнес-партнерами WEB-STUDIO Entropia в цілях розвитку і покращення.
Створення можливості Вашої участі в спеціальних програмах, заходах, подіях, або акціях.

Ведення нашого бізнесу, а саме:

Виявлення тенденцій використання по відношенню до наших Сайтів і аналіз ефективності наших комунікацій.
Виявлення, запобігання, розслідування шахрайства та включення питання щодо моніторингу та запобігання у зв’язку з (кібер) безпекою.
Розробку, розширення, покращення або модифікацію продуктів та послуг.
Перевірку Вашої здатності мати доступ або використовувати певні продукти або послуги.
Краще розуміння того, яким чином наші продукти і послуги впливають на Вас і на тих, про кого Ви дбаєте.
Відстеження та реагування на проблеми, включаючи залучення в рамках виконання зобов'язань щодо регуляторного моніторингу та звітності у зв’язку з настанням несприятливих подій, скаргами щодо якості продуктів і безпекою пацієнтів.
Ведення та розширення нашої господарської діяльності.

ЯК МИ РОЗКРИВАЄМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ
Ми також розкриваємо інформацію, що була зібрана за допомогою Сайту:

Іншим афілійованим особам WEB-STUDIO Entropia для тих цілей, що описані в цій Політиці конфіденційності. 
Нашим партнерам-третім особам, з якими ми співпрацюємо у зв’язку з окремими продуктами або послугами;
Нашим постачальникам послуг-третім особам для надання послуг таких, як хостинг і модерація сайту / додатку, аналіз даних, обробки платежів, виконання замовлень, надання інфраструктури, ІТ-послуги, обслуговування клієнтів, надання послуг електронної пошти і прямого розсилання поштових повідомлень, аудиту та інших послуг; а також
Коли дозволяється відповідно до чинного законодавства, третій особі у зв’язку з будь-якою реорганізацією, злиттям, продажем, спільним підприємством, відступленням, передачею або іншим відчуженням всього або будь-якої частини бізнесу, активів або акціонерного капіталу (у тому числі у зв’язку з будь-якими провадженнями в справі про банкрутство або аналогічними провадженнями).
Крім того, ми можемо використовувати і розкривати Вашу інформацію, коли на наше переконання це є необхідним або доцільним для:

Захисту наших прав, конфіденційності, безпеки або майна, та/або прав, конфіденційності, безпеки або майна, що належить нашим афілійованим особам, Вам, або іншим особам;
Виконання вимог чинного законодавства і наших зобов'язань щодо ведення регуляторного моніторингу та надання звітності (потенційно включаючи в себе законодавство за межами країни Вашого місця проживання), реагування на запити, що надходять від громадських і державних органів (які можуть включати в себе органи влади за межами країни Вашого місця проживання), співпраці з правоохоронними органами або з іншим правових підстав;
Приведення у виконання наших умов.
Ми також можемо використовувати і розкривати Вашу інформацію іншим чином після отримання Вашої згоди на це.

Крім того, коли це дозволено чинним законодавством, ми можемо використовувати і розкривати інформацію в формі, що не дозволяє встановити особу, для будь-якої цілі. Якщо ми об'єднуємо інформацію в формі, що не дозволяє встановити особу з інформацією, яка може бути використана для встановлення особи (наприклад, поєднання Вашого імені з Вашим географічним місцезнаходженням), ми будемо ставитися до такої об’єднаної інформації як до Персональних даних, до тих пір, поки вона буде об’єднана.

ВИБІР ТА ДОСТУП
Ваш вибір щодо використання і розкриття нами Ваших Персональних даних в маркетингових цілях
Якщо Ви більше не бажаєте отримувати маркетингові повідомлення від нас, зв’яжіться з менеджером із маркетингу через розділ "контактні дані" або оновіть дані про Ваші вподобання у Вашому профілі або обліковому записі. У вашому запиті, будь ласка, вкажіть Ваше ім'я та адреси, які надалі не повинні використовуватися для того, аби зв’язуватися з Вами. Ми намагатимемося виконувати Ваш запит (запити) одразу, як тільки це стає можливим. Якщо Ви відмовитесь від отримання маркетингових повідомлень від нас, ми все одно можемо надсилати Вам важливі операційні та адміністративні повідомлення, від отримання яких Ви не можете відмовитися.

Ваш вибір щодо використання нами Ваших Персональних даних для відправлення Вам нагадувань
Якщо Ви більше не бажаєте надалі отримувати медичні нагадування від нас, Ви можете відмовитися від їх отримання, звернувшись до нас через розділ "контактні дані". У Вашому запиті зазначте, будь ласка, Ваше ім'я і адресу електронної пошти або телефонний номер, на який Ви отримуєте нагадування.

Ваш вибір щодо використання нами Ваших Персональних даних спільно з афілійованими особами або партнерами-третіми особами
Якщо ви більше не бажаєте, аби надалі ми використовували Ваші Персональні дані спільно з нашими афілійованими та/або партнерами-третіми особами в цілях маркетингу, Ви можете скасувати таке спільне використання, звернувшись до нас через розділ "контактні дані". Будь ласка, зазначте у Вашому запиті про те, що ми не повинні більше використовувати Вашу особисту інформацію разом з нашими афілійованими особами та/або партнерами-третіми особами в своїх маркетингових цілях, а також вкажіть Ваше ім'я та адресу електронної пошти.

Як Ви можете отримати доступ, змінити або видалити свої Персональні дані
Якщо Ви бажаєте переглянути, виправити, оновити, обмежити або видалити свої Персональні дані або якщо Ви бажаєте подати запит на отримання електронної копії Ваших Персональних даних в цілях їх передачі іншій компанії (в частині, в якій такі права надаються Вам відповідно до чинного законодавства), будь ласка, зв'яжіться з нами через розділ "контактні дані". Ми реагуватимемо на Ваші запити в найкоротші можливі строки та в будь-якому випадку не пізніше одного місяця з моменту одержання. Якщо з огляду на обставини виникає будь-яка затримка в ході надання нашої відповіді, Ви будете негайно повідомлені з зазначенням дати надання нашої відповіді.

ТРАНСКОРДОННА ПЕРЕДАЧА
Ваші Персональні дані можуть зберігатися та оброблятися в будь-якій країні, в якій знаходяться наші потужності або постачальники послуг, а також шляхом використання нашого Сайту або надання нам згоди (коли вимагається відповідно до закону), Ваші Персональні дані можуть бути передані до інших країн за межами Вашої країни проживання, в тому числі до країн за межами Європейського економічного простору (ЄЕП), в яких можуть бути передбачені інші правила щодо захисту даних, аніж ті, що діють у Вашій країні.

Деякі країни ЄЕП визнаються Європейською комісією як такі, що передбачають відповідний рівень захисту даних згідно зі стандартами ЄЕП (з повним переліком таких країн можна ознайомитися за посиланням тут). Що стосується передач з ЄЕП до країн, які не вважаються відповідними Європейською комісією, ми зобов’язуємося забезпечувати вжиття відповідних заходів, у тому числі шляхом забезпечення, аби одержувачі дотримувалися зобов'язань за Стандартним договірним застереженням ЄС, Програмою з захисту конфіденційності ЄС-США або затвердженим ЄС кодексом поведінки або засвідченням - Конвенцію Ради Європи про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних [Частина 3 статті 29 Закону України «Про захист персональних даних»] щодо захисту Ваших Персональних даних. Ви можете отримати копію інформації про такі заходи, звернувшись до нас відповідно до розділу «Контактна інформація» нижче.

БЕЗПЕКА
Ми вживатимемо відповідних заходів для захисту Персональних даних, які відповідатимуть вимогам чинного законодавства щодо конфіденційності та безпеки даних, включаючи вимоги до постачальників послуг щодо вжиття відповідних заходів з метою захисту конфіденційності та безпеки Персональних даних.

ПЕРІОД ЗБЕРІГАННЯ
Ми зберігатимемо Ваші Персональні дані протягом строку, що вимагається або дозволяється з огляду на мету (цілі), для якої їх було отримано, та вимоги чинного законодавства. Критерії, які використовуються для визначення нами періодів зберігання, включають в себе: (і) тривалість часу, протягом якого тривають відносини з Вами і Вам надається доступ до Сайту; (іі) наявність юридичного зобов'язання, якому ми підпорядковуємося; а також (ііі) доцільність збереження з огляду на наше правове становище (наприклад, з урахуванням застосовних строків позовної давності, судових справ або регуляторних розслідувань).

САЙТИ ТА ПОСЛУГИ ТРЕТІХ ОСІБ
Це застереження щодо конфіденційності не стосується збирання, використання, розкриття інформації та практик безпечного використання даних або інших практик щодо даних будь-якої третьої особи, включаючи будь-яку третю особу, що виступає оператором сервісу, на який зроблено посилання на Сайті, а також використання файлів cookie, які в свою чергу можуть бути збережені на жорсткому диску Вашого комп'ютера, а також ми не несемо відповідальності за зазначені дії. Включення посилання на Сайті не означає, що ми схвалюємо пов'язаний сервіс, при цьому доступ до зовнішніх посилань здійснюється на Ваш власний ризик і ми не можемо нести відповідальність за будь-які збитки або наслідки, що викликані в результаті відвідування будь-яких з зазнаних зовнішніх посилань. Ми закликаємо вас ознайомлюватися з Політикою конфіденційності на кожному сайті, який Ви відвідуєте.

Цей веб-сайт використовує соціальні закладки (наприклад, з Facebook, Twitter, Google+ та Linkedin). Соціальні закладки дозволяють користувачам ділитися посиланнями та повідомленнями новин. Ми включили лише посилання на відповідну соціальну мережу на нашому веб-сайті. Після натискання на інтегровану графіку ваші дані будуть передані відповідному провайдеру. Якщо ви вже увійшли в соціальну мережу, дані можуть бути підключені безпосередньо до вашого облікового запису, натиснувши на графіку. Для отримання інформації про обробку Ваших персональних даних під час використання цих пов’язаних служб, будь ласка, зверніться до відповідної політики конфіденційності соціальної мережі.

ЗАВАНТАЖЕННЯ ТА МУЛЬТИМЕДІЙНІ ФАЙЛИ
Будь-які документи, файли або мультимедійні носії, що доступні для завантаження на Сайті, надаються на Ваш власний ризик. Незважаючи на вжиття всіх запобіжних заходів з метою забезпечення доступності лише для завантаження оригінальних матеріалів, ми рекомендуємо перевірити їх справжність за допомогою антивірусного програмного забезпечення третіх осіб або аналогічних прикладних програм. Ми не визнаємо жодної відповідальності за завантаження третіх осіб і завантаження, що надаються з зовнішніх сайтів третіх осіб, а також радимо перевіряти їх справжність за допомогою антивірусного програмного забезпечення третіх осіб або аналогічних прикладних програм.

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ
Якщо у Вас виникають будь-які питання, зауваження, запити або занепокоєння щодо цієї Політики конфіденційності або інформаційних практик, що використовуються на цьому сайті, або якщо Ви бажаєте відмовитися від отримання майбутніх повідомлень, будь ласка, зв'яжіться з нами з використанням наступних реквізитів:

WEB-STUDIO Entropia
36017, Україна, м. Рівне, вулиця Словацького, 4-6
Тел.: +380 676725657
E- mail: entropiaw@gmail.com 


Як альтернативний спосіб надішліть нам повідомлення, використовуючи контактну форму на цьому веб-сайті.

ПОДАННЯ СКАРГИ РЕГУЛЯТОРУ / СУДОВИМ ОРГАНАМ
Ви можете подати скаргу до наглядового органу, який відповідає за вашу країну або регіон. Будь ласка, натисніть тут для отримання контактної інформації зазначених органів.

В іншому випадку, якщо вимагається відповідно до чинного місцевого законодавства

Ви можете подати скаргу до судових органів у Вашій країні. З приводу будь-якої скарги, будь ласка зверніться до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, адреса громадської приймальні - 01008, м. Київ-08, вул. Інститутська, 21/8, тел.. 044-253-75-89; 0800-50-17-20

ОНОВЛЕННЯ ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
Ми можемо змінити цю Політику конфіденційності. Будь-які зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності після розміщення зміненої версії Політики конфіденційності на Сайті. Ми рекомендуємо Вам регулярно переглядати Політику конфіденційності при відвідуванні Сайту. Ця політика була востаннє оновлена 07 вересня 2020 року.